helder, eerlijk en transparant

dit is onze werkwijze
meer informatiecontact

We begeleiden je door het gehele proces van aanvraag tot financiering. Voor financiers maken wij samen met je een gedegen onderbouwde aanvraag.

Tijdens de gratis en vrijblijvende kennismaking geven wij je een helder beeld van de advieskosten en mogelijkheden van een financiering. De berekening die wij maken is gebaseerd op jouw situatie en de complexiteit hiervan. Het realiseren van je ambities staat centraal. We kijken ook naar oplossingen waaraan je misschien nog niet direct had gedacht. Een telefoontje met ons kan het begin zijn van een langdurige samenwerking.

Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Op een plaats en moment dat jou het beste uitkomt.

 

Benieuwd wat jij kunt lenen?

Bereken eenvoudig en snel de haalbaarheid van jouw plannen met onze gratis financieringscheck. Je weet binnen enkele minuten meer over jouw mogelijkheden.

 

Benieuwd wat jij kunt lenen?

Bereken eenvoudig en snel de haalbaarheid van jouw plannen met onze gratis financieringscheck. Je weet binnen enkele minuten meer over jouw mogelijkheden.

De juiste financiering in 4 stappen:

kennismaking

Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bespreken we je plannen. Daarbij geven wij inzicht in de benodigde uren en kosten.

gegevens

We inventariseren en verzamelen alle benodigde gegevens voor je financieringsplan.

financieringsplan

Met deze gegevens stellen wij een financieringsplan op. Wij bespreken met jou bij welke geldverstrekker(s) we het plan gaan indienen.

Aanvraag

Na het kiezen van een geldverstrekker verzorgen wij de aanvraag. Wij begeleiden je op een efficiënte manier door het hele proces.

wie is de financieringsconsulent?

Een ondernemer die op zoek is naar een financiering loopt vaak vast op de vele aanbieders en de hoeveelheid informatie die gevraagd wordt. Je staat voor tal van vraagstukken. Welke combinaties van financieringen? Hoe onderhandel je slim over voorwaarden? Onze specialisten helpen jou met het maken van de juiste keuzes. Hierdoor verloopt de weg van wens naar investering sneller, efficiënter en gemakkelijker.

wie is de financieringsconsulent?

Een ondernemer die op zoek is naar een financiering, loopt vaak vast op de vele aanbieders en de hoeveelheid informatie die daarbij aangeleverd moet worden. De Financieringsconsulent heeft de ervaring en expertise. We helpen je met het maken van de juiste keuzes. Hierdoor verloopt de weg van wens naar investering sneller, efficiënter en gemakkelijker.

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.