fbpx X-XSS-Protection: 1; mode=block

helder, eerlijk en transparant

dit is onze werkwijze
meer informatiecontact

De Financieringsconsulent werkt graag efficiënt. We begeleiden je door het gehele proces van aanvraag tot financiering. Helder, eerlijk en transparant.

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek geven wij je een helder beeld van de kosten en mogelijkheden van zakelijk lenen. De berekening die wij maken is gebaseerd op jouw situatie en de complexiteit van de casus. Wij houden van heldere communicatie en niet van verrassingen achteraf.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen met jou vinden we de beste oplossing.

 

Benieuwd wat jij kunt lenen?

Bereken eenvoudig en snel de haalbaarheid van jouw plannen met onze gratis financieringcheck. Je weet binnen enkele minuten meer over jouw mogelijkheden.

 

Benieuwd wat jij kunt lenen?

Bereken eenvoudig en snel de haalbaarheid van jouw plannen met onze gratis financieringcheck. Je weet binnen enkele minuten meer over jouw mogelijkheden.

 

De juiste financiering in 4 stappen:

kennismaking

Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bespreken we je plannen. Daarbij geven wij inzicht in de benodigde uren en kosten.

gegevens

We inventariseren en verzamelen alle benodigde gegevens voor je financieringsplan.

financieringsplan

Met deze gegevens stellen wij een financieringsplan op. Wij bespreken met jou bij welke geldverstrekker(s) we het plan gaan indienen.

Aanvraag

Na het kiezen van een geldverstrekker verzorgen wij de aanvraag. Wij begeleiden je op een efficiënte manier door het hele proces.

wie is de financieringsconsulent?

Dit zijn wij

Een ondernemer die op zoek is naar een financiering, loopt vaak vast op de vele aanbieders en de hoeveelheid informatie die daarbij aangeleverd moet worden.
De Financieringsconsulent heeft de ervaring en expertise. We helpen jou met het maken van de juiste keuzes. Hierdoor verloopt de weg van wens naar investering sneller, efficiënter en gemakkelijker.

© 2018 Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

Karstraat 4 Mill
tel. 06 – 23 29 46 43
tel. 06 – 28 90 99 04