De vlag hangt uit

leestijd ca. 2 min., nieuws

Deze week zijn er banieren opgehangen aan de gevel van ons pand aan de Karstraat 4 in Mill. Op de vlaggen staat zowel het logo van Meulepas & Partners als de Financieringsconsulent afgebeeld. Ons pand staat bekend als het kantoor van Meulepas & Partners, specialist op financieel en fiscaal gebied. Ook voor advies over zakelijke financieringen kun je hier terecht. In 2018 is er voor gekozen om een aparte site te lanceren met een eigen bedrijfsnaam. Met de banieren aan het pand is het duidelijk dat ook Financieringsconsulent in het kantoor gevestigd is.

Specialisten binnen handbereik

Doordat onze adviseurs onderdeel zijn van het team van Meulepas & Partners, hebben wij veel kennis binnen handbereik. Naast kennis en ervaring op het gebied van financieringen hebben wij toegewijde specialisten in huis op het gebied van bedrijfsadministratie, HR en salarisadministratie, belasting- en subsidiezaken.

Peter Meulepas over zakelijk financieren: “Toen ik in 1992 mijn eenmanszaak startte, verliep het financieringsproces op een traditionele manier. Tijden veranderen. Ik heb gemerkt dat zakelijk lenen anders en vooral efficiënter kan. Er zijn nu veel meer mogelijkheden.”

Peter is de drijvende kracht achter de Financieringsconsulent. “In de praktijk heb ik gezien dat het erg belangrijk is om financieringsaanvragen goed toe te lichten. Dit is vooral belangrijk om de toelatingsprocedure sneller te doorlopen. Ik weet tegen welke dilemma’s je als ondernemer aan kan lopen. Een transparant en creatief advies is hierin belangrijk”.

Team van specialisten

Financieringsconsulent is onderdeel van het team Meulepas & Partners Administratie & Belastingconsulenten. Hierdoor hebben wij toegewijde specialisten in huis op het gebied van bedrijfsadministratie, HR en salarisadministratie, belasting- en subsidiezaken.

Voor elke ondernemer

Bij de Financieringsconsulent kan elke ondernemer terecht. Je hoeft niet per se klant te zijn van Meulepas & Partners. Iedereen is welkom. Peter: “Juist om deze reden hebben wij ervoor gekozen om een aparte site te lanceren met een eigen bedrijfsnaam. Ook collega-accountants, die deze kennis niet in huis hebben, kunnen gebruik maken van de Financieringsconsulent. Zij kunnen hun klanten naar ons doorverwijzen.” Met de komst van de nieuwe banieren hopen we deze boodschap uit te dragen.

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.