Toekomstplannen komen uit met hulp van Financieringsconsulent

leestijd ca. 3 min., nieuws

Toekomstplannen komen uit met hulp van Financieringsconsulent

Om hun toekomstplannen te verwezenlijken waren Joran en Esmee Dreesen op zoek naar een nieuwe woning met bedrijfspand. Die uitbreiding was niet alleen nodig voor het bedrijf van Joran, Jortimo timmer- en montagewerk maar ook voor de toekomstplannen van Esmee. In juli wordt Esmee mede-eigenaar van Aura Mill. Hiermee verhuisd ook Aura naar het nieuwe pand aan de Molenheidseweg in Mill.

De aankoop van een bedrijfspand en woonhuis is een behoorlijke investering. Hiervoor heb je als ondernemer meestal een financiering nodig. Daarom maakten Joran en Esmee een vrijblijvende afspraak met Peter Meulepas van Financieringsconsulent.
Esmee: “Het was ons al snel duidelijk dat wij hier aan het juiste adres waren. Door de vragen die Peter stelde en de inzichten die hij ons gaf, hadden we direct vertrouwen. Ook de korte lijntjes en het persoonlijke contact hebben we als erg prettig ervaren.”

Peter: “Een goede voorbereiding is noodzakelijk om het proces goed te laten verlopen. Ik vind het belangrijk om zo open en helder mogelijk te zijn. Om alles uit te leggen in duidelijke taal. Klanten krijgen mijn mobiele nummer en ik ben tijdens het hele traject 24/7 bereikbaar mocht dat nodig zijn.”

Een goede voorbereiding

Om de financiering rond te krijgen stelde Peter samen met Joran en Esmee een goed onderbouwd financieringsplan op. Een geldverstrekker krijgt met dit plan een duidelijk en volledig beeld. Peter: “Dat plan hebben we bij meerdere financiers neergelegd, want we gaan natuurlijk niet op één paard wedden. Het gaat om de beste deal voor de klant. En daarover geef ik een objectief en eerlijk advies.”

Meer dan geslaagd

Inmiddels wonen Joran en Esmee in hun nieuwe woning. De hoogste tijd om hen persoonlijk te feliciteren. Vol trots laat het jonge stel de woning en het bedrijfspand zien. Joran heeft nu eindelijk de ruimte die hij nodig heeft voor zijn bedrijf. Het andere gedeelte van het pand wordt showroom voor Aura. Hier kunnen ze de hoogte in. Met een handige indeling kan de klant straks goed kiezen tussen de verschillende soorten overkappingen, glazen schuifwanden en zonwering voor buiten. “Er komen ook overkappingen met doek en lamellen, waarbij je het doek en de lamellen kunt wegschuiven.” In juli zal het klaar zijn en dan kunnen de klanten terecht bij Aura Mill op de Molenheidseweg.

Joran en Esmee zijn meer dan tevreden over de aanpak van Financieringsconsulent: “Een prettige samenwerking: flexibel, doelgericht en een fijne communicatie. Wij wonen nu heerlijk in onze nieuwe woning en kunnen onze toekomstplannen verder uitwerken met Jortimo en Aura Mill. Het is meer dan geslaagd!”

Ook Peter laat duidelijk merken trots te zijn op deze samenwerking en de ondernemersmentaliteit van Joran en Esmee. Wij wensen Joran en Esmee heel veel succes in hun prachtige pand en met hun ondernemingen Jortimo en Aura Mill.

Wil jij ook hulp bij de aanvraag van een financiering? Wil je zeker weten dat jij de beste deal krijgt die bij jouw plannen past? Financieringsconsulent helpt je om je droom te verwezenlijken. Vul vandaag nog onze Financieringscheck in.

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.