Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Lees hier wat ondernemers zeggen over hun ervaringen met onze adviseurs. Ook ervaren hoe het is om te sparren met een professional die vragen stelt, meedenkt en vooruitdenkt? Leg je gedachten, uitdagingen en plannen eens voor en maak kennis met hoe wij werken.

Wij waren op zoek naar een nieuwe woning en bedrijfspand voor onze toekomstplannen.
Tijdens een vrijblijvend gesprek met Peter Meulepas werd ons al snel duidelijk dat wij hier aan het juiste adres waren. Door de vragen die Peter stelde en de inzichten die hij ons gaf, hadden we direct vertrouwen. Samen hebben we een plan opgesteld. Na diverse gesprekken met Peter en korte lijnen met de juiste personen was het tot het laatste moment nog even spannend, maar door het vertrouwen en de juiste aanpak van de Financieringsconsulent hebben wij onze financiering rond gekregen.

Flexibel, doelgericht en een fijne communicatie, zo omschrijven wij deze prettige samenwerking.
En zullen daarom Financieringsconsulent en Meulenpas & Partners zeker aanraden.

Wij wonen nu heerlijk in onze nieuwe woning en kunnen onze toekomstplannen verder uitwerken met Jortimo en Aura Mill. Het is meer dan geslaagd!

Joran en Esmee Dreesen

Jortimo timmer- en montagewerk

Betreft aankoop nieuw winkelpand in Cuijk. 
Prima geadviseerd, goede begeleiding.
D.m.v. korte lijnen direct schakelen.
Het neemt je veel werk uit handen.
Doen!

Ronny van Beuningen

Ronny's Haarstudio Cuijk

We hadden al langer de wens om te verhuizen. Bij de banken kreeg ik zelf echter de financiering niet rond.
Tijdens een gesprek met Meulepas en Partners is de dienst van Financieringsconsulent aan mij voorgesteld. We hebben gezamenlijk besloten dit op te pakken. Daarna is het traject voor de financiering ingezet. Dit was geen eenvoudig traject. Dit moest met duidelijke cijfers van ons bedrijf onderbouwd worden. Het team heeft dit helemaal uitgewerkt en is er bemiddeld bij het verkrijgen van de financiering.

Het resultaat is dat wij nu een passende financiering hebben dankzij de Financieringsconsulent. We zijn erg te spreken over de communicatie, de manier van werken en inzet van de Financieringsconsulent. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

André van Nijnatten

AnMa Tech BV

Na een zoektocht naar een ander bedrijfspand, heb ik contact gezocht met Financieringsconsulent.
De doortastendheid naar de zoektocht in oplossingen en mogelijkheden is meer dan lovend te noemen!

Samen zijn we met mijn huisbankier aan de tafel gaan zitten en is de financiële puzzel in elkaar geschoven. Hierdoor kon er enorm snel geschakeld worden. Dat was ook noodzakelijk, want voor het nieuwe motorseizoen moest het nieuwe onderkomen operationeel zijn.

Dat alles is meer dan gelukt!
Nogmaals dank voor de inzet, het mede bepalen van de juiste route en aftimmeren van de laatste puntjes.

John van Wanroij

JJ Suspension

Toen de gemeente akkoord ging met onze plannen, ging het ineens in een stroomversnelling. Ik benaderde Financieringsconsulent om er voor te zorgen dat mijn plannen goed uitgewerkt zouden worden. Om de financiering rond te krijgen zorgden ze voor een goed en stevig gefundeerd financieel plan. Door de jarenlange ervaring weten ze welke aspecten de geldverstrekkers uitdaagt. Naast de financiële haalbaarheid, werd in het plan ook gelet op duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Frank Willems

FreeOf B.V

Voor mijn financieringsvraagstuk ben ik goed bijgestaan door de Financieringsconsulent. Samen hebben we een voor mij goed passende financiering voor elkaar gekregen. De Financieringsconsulent is goed en vlot bereikbaar voor advies en ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren.

Wilco Boet

Dierenartsencentrum de Peelhorst

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.