Overname Expert winkel

leestijd ca. 2 min., nieuws

Wij feliciteren Cas Spanjers met de overname van Expert Elst B.V.

Cas Spanjers is al jaren een expert als het gaat om home-elektronica. Toen hij de kans kreeg om Expert Elst over te nemen van Gijs van Wel, wilde de Cas niets liever dan deze Expert-zaak overnemen. Cas schakelde Financieringsconsulent in voor het juiste advies om de overname te kunnen realiseren.

Goed gefundeerd plan

Peter Meulepas: “Om de financiering rond te krijgen, zorgden we voor een goed onderbouwd financieringsplan. Daarbij zijn de financiële aspecten van de ondernemer erg belangrijk, maar ook de risico’s en de zekerheden. Door een goed en stevig gefundeerd plan krijgt de geldverstrekker een goed totaalbeeld. Hierdoor is het proces van de financiering soepel verlopen en was de financiering tijdig geregeld.”

Cas is erg tevreden over de aanpak. Financieringsconsulent heeft de ondernemer volledig ontzorgd. Daarnaast heeft hij door deze aanpak een onafhankelijke persoon met de juiste kennis van bedrijfsfinancieringen. Dit betekent dat hij eindelijk zijn droom kan waarmaken. Met een groot gevoel voor servicegerichtheid en het enthousiaste team van Expert Elst zijn wij ervan overtuigd dat deze Expert een succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Begeleiding bij overname

Kun jij hulp gebruiken bij een zakelijke overname? Of heb je groeiambities waarvoor een financiering nodig is? Doe dan vandaag nog onze financieringscheck, of vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan. Wij geven je graag een eerlijk en helder advies.

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.