welkom bij de financieringsconsulent
meer informatiefinancieringscheck

Een ondernemer die op zoek is naar een financiering loopt vaak vast op de vele aanbieders en de hoeveelheid informatie die gevraagd wordt. Je staat voor tal van vraagstukken. Welke combinaties van financieringen? Hoe onderhandel je slim over voorwaarden? Onze specialisten helpen jou met het maken van de juiste keuzes. Hierdoor verloopt de weg van wens naar investering sneller, efficiënter en gemakkelijker.

Liever een persoonlijk advies?

Gesprekspartner

Het is prettig om te kunnen sparren met iemand die begrijpt wat ondernemerschap is. Een professional die vragen stelt, meedenkt en vooruitkijkt. Jij moet niet alleen vertrouwen hebben in het advies, maar vooral in onze deskundigheid. Het doel is om jou, als ondernemer, zoveel mogelijk te ontzorgen. We gaan voor je op zoek gaan naar een succesvolle match met de juiste financier. Intussen kun jij je bezighouden met waar jij goed in bent: Ondernemen!

Betrokken

We begrijpen als geen ander dat het lastig is je weg te vinden in het grote aanbod geldverstrekkers. Daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvend gesprek. Zodat we ons kunnen inleven wat voor jou belangrijk is. Want alleen dan kan het juiste advies gegeven worden. Jouw adviseur staat dicht bij je bedrijf en kent de plaatselijke ontwikkelingen en de sector. Hij heeft daarom vaak aan een half woord genoeg. Dit zorg voor slagvaardigheid en snelheid. Onze adviseurs gaan net iets verder voor je dan je verwacht. 

Helder

Financiële diensten zijn niet altijd even makkelijk uit te leggen. Des te prettiger is het om met specialisten samen te werken die direct ‘to the point’ zijn. Als je zaken met ons doet zorgen wij ook voor duidelijk afspraken vooraf, vanzelfsprekend. ‘Al onze medewerkers zijn in gesprek.’ Nou, niet bij ons. Jouw adviseur is rechtstreeks bereikbaar, ook op zijn mobiele nummer.

 

 

Peter Meulepas

“Toen ik in 1992 mijn eenmanszaak startte, verliep het financieringsproces op een traditionele manier.
Tijden veranderen. Ik heb gemerkt dat zakelijk lenen anders en vooral efficiënter kan. Er zijn nu veel meer mogelijkheden. Hierin geef ik je graag inzicht, heldere informatie en het juiste advies.” 

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.