fbpx X-XSS-Protection: 1; mode=block
welkom bij de financieringsconsulent
meer informatiefinancieringscheck

Een ondernemer die op zoek is naar een financiering loopt vaak vast op de vele aanbieders en de hoeveelheid informatie die daarbij aangeleverd moet worden.
De Financieringsconsulent heeft de ervaring en expertise. We helpen jou met het maken van de juiste keuzes. Hierdoor verloopt de weg van wens naar investering sneller, efficiënter en gemakkelijker.

Liever een persoonlijk advies?

Expertise
Expertise is een zeer belangrijke factor. Jij moet niet alleen vertrouwen hebben in het advies, maar vooral in onze deskundigheid. Daarnaast is het doel om jou, als ondernemer, zoveel mogelijk te ontzorgen en op zoek te gaan naar een succesvolle match met de juiste financieringspartij. Intussen kun jij je bezighouden met waar jij goed in bent: Ondernemen!

Empathie
Jouw wensen en behoeften zijn ons uitgangspunt. We begrijpen als geen ander dat het lastig zoeken is door het grote aanbod geldverstrekkers en regelgevingen. Daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvend gesprek. Zodat we ons kunnen inleven wat voor jou belangrijk is. Want alleen dan kan het juiste advies gegeven worden. Samen gaan we kijken wat het beste bij jouw situatie past. Welke bank of financier het beste aanbod voor jou heeft.

Eerlijk
Eerlijkheid is de basis voor een goede samenwerking en zal leiden tot het beste resultaat. Duidelijke afspraken vooraf zijn daarbij erg belangrijk. Heldere communicatie en goede bereikbaarheid zijn hierbij vanzelfsprekend.

Oscar Huisman

Oscar Huisman

“Met ruim 27 jaar ervaring in de bancaire sector voor zowel particuliere als zakelijke relaties, ben ik bekend met jouw vragen op het financiële vlak. Ik krijg energie als ik op een eerlijke en transparante wijze een bijdrage kan leveren bij de oplossing van de dilemma’s waar je als ondernemer tegenaan loopt.”
Peter Meulepas

Peter Meulepas

“Toen ik in 1992 mijn eenmanszaak startte, verliep het financieringsproces op een traditionele manier. Tijden veranderen. Ik heb gemerkt dat zakelijk lenen anders en vooral efficiënter kan. Er zijn nu veel meer mogelijkheden. Hierin geef ik je graag inzicht, heldere informatie en het juiste advies.”
© 2018 Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners
Karstraat 4 Mill
tel. 06 – 23 29 46 43
tel. 06 – 28 90 99 04