Zakelijke financiering FreeOf B.V.

informatie, leestijd ca. 1 min.

Het aankopen van een bedrijfspand is vaak een behoorlijke investering. Daar heb je als ondernemer meestal een financiering voor nodig. Dat was voor dieetbakkerij FreeOf B.V. uit Grave ook het geval. Nooit eerder was gezonde voeding zo belangrijk en trending. Als gluten- en tarwevrije bakker is deze ontwikkeling ook merkbaar bij FreeOf B.V. Door de groei van het bedrijf werd het bestaande pand te klein. Het naastgelegen pand stond te koop. “Ideaal voor ons. En het pand is groot genoeg om de komende jaren door te kunnen groeien,” volgens Frank Willems, eigenaar van FreeOf B.V. Deze ideale locatie ligt op het bedrijventerrein Plan Wisseveld. Het bedrijventerrein Wisseveld wordt de komende jaren her-ontwikkeld tot een aantrekkelijke woon- en werklocatie voor diverse doelgroepen. Daarnaast is het ook nog eens één van de mooiste locaties van Grave met een uniek uitzicht op de John S. Thompsonbrug over de Maas.

Akkoord met het plan

“Toen de gemeente akkoord ging met onze plannen, ging het ineens in een stroomversnelling. Ik benaderde Financieringsconsulent om er voor te zorgen dat mijn plannen goed uitgewerkt zouden worden.” Om de financiering rond te krijgen zorgde Financieringsconsulent voor een goed en stevig gefundeerd financieel plan. Door de jarenlange ervaring weten ze welke aspecten de geldverstrekkers uitdaagt. Naast de financiële haalbaarheid, werd in het plan ook gelet op duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). FreeOf B.V. heeft een goede relatie met hun huisbankier, die dan ook graag instemde met het plan.

Man feliciteert man en vrouw met afsluiten financiering met een bos bloemen en bioscoopbon. Achtergrond brug Grave.

Felicitaties voor FreeOf B.V.

Felicitaties voor FreeOf B.V. 

“Nu kunnen we beginnen!” aldus Frank Willems. De Financieringsconsulent ging samen met Frank en Marieke Willems naar de mooie locatie aan de Maas om hen te feliciteren. Natuurlijk wensen we hen heel veel succes met het realiseren van hun plannen. Als ze daarbij verdere hulp nodig hebben staan we natuurlijk altijd voor ze klaar. Wij stoppen pas als de klant dat wil.

Wil jij ook een goed gefundeerd financieel plan?

Heb je hulp nodig voor het goed onderbouwen van jouw groeiambities waarmee je je financieringsaanvraag versterkt? Of wil je weten welke financiering het beste bij je plannen past? Financieringsconsulent helpt je om jouw droom te verwezenlijken. Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan. Wij geven je graag een eerlijk en helder advies.

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.