Je bedrijf draaiende houden tijdens de Corona-crisis

corona, leestijd ca. 2 min., nieuws

Veel bedrijven worden flink getroffen door de Corona-crisis. Met de sluiting van horeca en andere sociale voorzieningen lopen de inkomsten sterk terug. Leveranciers leveren niet en klanten blijven weg. Bedrijfsactiviteiten liggen zo goed als stil. Om de vaste lasten te kunnen betalen moeten veel bedrijven de komende tijd kosten drukken. Vooral voor kleinere bedrijven is de impact desastreus: reserves zijn kleiner en cashflow problemen hebben sneller grote gevolgen.

Ondanks de maatregelen van de overheid, moeten veel ondernemers alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden. Vanzelfsprekend proberen wij onze klanten zo goed mogelijk bij te staan en te informeren in deze zware tijd.

Snel extra geld voor je onderneming

Om de financiële gevolgen hiervan te overbruggen kan het nodig zijn dat je wat extra werkkapitaal nodig hebt om je bedrijf draaiende te houden. Met werkkapitaal zorg je ervoor dat je de dagelijkse financiële verplichtingen kan voldoen. Denk hierbij aan personeelskosten, huur of voorraad. Met een financiering zorg je ervoor dat voorlopig minder zorgen hebt over de continuïteit van de onderneming.

Deze week zijn wij er in geslaagd om voor een klant uit een getroffen sector binnen 24 uur een passende financiering te regelen waarmee deze voorlopig gered is. Deze klant was erg enthousiast over de snelheid en gebruikersvriendelijkheid waarmee we dat hebben kunnen regelen.

De beste oplossing voor jouw bedrijf

Komt jouw bedrijf in financiële problemen door de Corona-crisis of denk je dat je misschien werkkapitaal nodig hebt om je bedrijf draaiende te kunnen houden? Neem gerust contact met ons op. Samen kijken we wat de beste oplossing is in deze moeilijke tijd.

foto: Pexels

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.