Gids bedrijfsfinanciering

informatie

Inzicht geeft in de vele wegen die tot financiering kunnen leiden

Door de toename van het aantal geldverstrekkers dreigen ondernemers en hun adviseurs het overzicht te verliezen. Wanneer schakel je welke financier in? De markt heeft behoefte aan educatie en voorlichting op dit terrein. Om in die behoefte te voorzien lanceert de Kamer van Koophandel haar nieuwe digitale  KvK gids voor bedrijfsfinanciering. Deze gids geeft inzicht in de verschillende non-bancaire geldverstrekkers en hun kenmerken.

De gids laat zien hoe je een financieringsaanvraag voorbereidt en waar financiers jouw plan op beoordelen. Ook vind je in de gids een overzicht van financieringsvormen. Van de bank tot crowdfunding en factoring. Het is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die zich oriënteert om een zakelijke financiering aan te vragen.

Onze aanpak

Leg ons je gedachten, uitdagingen en plannen eens voor. Onze adviseurs kijken op een frisse manier naar je bedrijf en weten wat ondernemerschap inhoudt. Dat kunnen we omdat de adviseurs de lokale markt goed kennen, bedrijven in vele sectoren adviseren en toegang hebben tot een netwerk van meer dan 40 mkb-financiers. Dat bevordert onze slagvaardigheid. We komen met creatieve en slimme antwoorden. Met oog voor de realiteit en voor de toekomst. Voor elke fase van je onderneming. Hierbij wordt niet alleen naar de cijfers gekeken, maar vooral het verhaal erachter. Met onze analyse en bijbehorend advies is je financieringsstructuur weer up-to-date.

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.