fbpx X-XSS-Protection: 1; mode=block

wij helpen je met de juiste financiering

financieringsvormen
financieringscheckcontact

Er zijn heel veel financieringsvormen op de markt. Het enige wat jij wil is de juiste oplossing voor jouw probleem. Je wilt niet dagen zoeken naar de juiste financiering. Met elke bank of financier een apart gesprek aanvragen om te kiezen uit de vele varianten en vormen.

De Financieringsconsulent heeft een aantal van deze vormen op een rijtje gezet. Er zijn nog veel meer varianten. De Financieringsconsulent helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen met jou vinden we de beste financieringsvorm.

 

Online berekening

Met onze gratis financieringcheck weet je of jouw plannen realistisch zijn.
Vrijblijvend en zonder kosten.

Online berekenen

Met onze gratis financieringcheck weet je of jouw plannen realistisch zijn.
Vrijblijvend en zonder kosten.

Kredieten

Een rekening-courantkrediet kan een prima oplossing zijn als je tijdelijk extra geld nodig hebt. Bijvoorbeeld voor meer werkkapitaal of de aanschaf van extra voorraad.
Misschien wil je wel een bedrag achter de hand hebben om kortlopende tekorten te overbruggen.

Leningen

Een zakelijke lening is bedoeld voor langlopende financieringsbehoeften. Denk hierbij aan commercieel vastgoed, bedrijfsovernames, machines of transportmiddelen. Voor de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand wordt vaak een bedrijfshypotheek of zakelijke hypotheek afgesloten.

Lease

Een flexibele oplossing om te investeren in bedrijfsmiddelen: van bedrijfsauto tot 3D-printer en van lasrobot tot computergestuurde machine. Met financial lease betaal je het aankoopbedrag in vaste termijnen, terwijl je toch direct kunt beschikken over het bedrijfsmiddel. Zo hou je geld vrij voor andere plannen en kansen in je bedrijf.

Factoring

Uitstaande facturen kunnen er zomaar voor zorgen dat jij bepaalde investeringen niet kunt doen of zelfs in de financiële problemen komt. Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering. Een ondernemer draagt zijn facturatie en debiteurenrisico over aan een gespecialiseerd bedrijf. In ruil voor een vergoeding aan de factoringmaatschappij ontvangt de ondernemer direct zijn geld. Hij hoeft dus niet te wachten totdat de facturen zijn betaald.

Crowdfunding

Het is vaak lastig voor startende of kleine bedrijven om een financiering af te sluiten. Crowdfunding is een alternatieve financieringswijze. Je bedrijf wordt ondersteund door vele investeerders. Zij worden de motor achter jouw ambitie. Een crowdfunding project kan elke vorm hebben. Denk hierbij aan de start-up van een bedrijf of vestiging, de ontwikkeling van een nieuw product, de aankoop van een vervoermiddel of een nieuwe machine.

h

Subsidies en garanties

De overheid heeft diverse regelingen. Denk hierbij aan het garant staan voor een deel van de lening of subsidiemogelijkheden. Garanties worden vooral ingezet als de ondernemer niet genoeg zekerheid (onderpand) kan bieden aan de bank. Voorbeelden hiervan zijn de Borgstelling MKB-kredieten en Garantie Ondernemersfinanciering. Het Innovatiekrediet, Innovatiefonds (SEED capital) en Vroege Fase Financiering (VFF) zijn voorbeelden van subsidies.

De juiste financiering in 4 stappen:

kennismaking

Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bespreken we je plannen. Daarbij geven wij inzicht in de benodigde uren en kosten.

gegevens

We inventariseren en verzamelen alle benodigde gegevens voor je financieringsplan.

financieringsplan

Met deze gegevens stellen wij een financieringsplan op. Wij bespreken met jou bij welke geldverstrekker(s) we het plan gaan indienen.

Aanvraag

Na het kiezen van een geldverstrekker verzorgen wij de aanvraag. Wij begeleiden je op een efficiënte manier door het hele proces.

Copyright © Meulepas & partners
Financieringsconsulent is een product van Meulepas & partners

Karstraat 4 Mill
tel. 06 – 23 29 46 43
tel. 06 – 28 90 99 04