de beste financiering voor je bedrijf

Financieringsdoelen
financieringscheckcontact

Liever een persoonlijk advies?

Je bent ondernemer en je wilt groeien, want stilstand is achteruitgang. Je hebt plannen, ideeën en ambities. Onze adviseurs werken je plannen uit, adviseren en zoeken de beste financieringsoplossing voor je. Een financiering aanvragen doe je niet altijd met hetzelfde doel. Sommige ondernemers willen een nieuwe bedrijfswagen kopen, andere hun voorraad op peil brengen en weer andere willen graag groeien of uitbreiden. Wat je doel ook is, wij begeleiden jou in het gehele traject en houden alle mogelijkheden tegen het licht om zo tot een succesvolle financiering te komen.

Bereken jouw kredietmogelijkheden

Zijn jouw plannen te financieren? Doe nu onze gratis financieringscheck en je weet binnen enkele minuten hoeveel financiers passen bij jouw plannen. Vrijblijvend en zonder kosten.

Bedrijfspand

Een bedrijfspand is de plek waar je als ondernemer samen met je medewerkers aan het werk bent. Maar ook de locatie waar jij je klanten ontvangt. Het aankopen van een bedrijfspand is vaak een behoorlijke investering en daarvoor is meestal een financiering nodig.

Inventaris

Iedere onderneming heeft een inventaris. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, maar dit kan ook een heel machinepark of enkele bedrijfsvoertuigen zijn. Voor de aanschaf of vervanging van een laptop is meestal geen financiering nodig. Maar bij een grotere investering is er behoefte aan een zakelijke financiering.

Debiteuren

Je onderneming groeit. Dat kan tot gevolg hebben dat er liquiditeitskrapte ontstaat. Vanwege het voorfinancieren en de gehanteerde betalingstermijnen nemen de debiteuren toe in aantal en omvang. Je realiseert een mooie omzet en maakt kosten, maar het geld staat pas op de rekening als jouw klant betaalt. Gelukkig zijn er diverse financieringsvormen om deze liquiditeitskrapte op te lossen.

Groei en uitbreiding

Je bedrijf groeit en dat kan betekenen dat je geld nodig hebt voor meer opslagruimte, meer kantoor- of werkruimte voor je personeel. Maar ook voor extra voorraden, marketing- en saleskosten of de kosten voor het betreden van nieuwe markten. Het is mogelijk dat de groei-investeringen met vreemd geld gefinancierd worden.

Innovatie en ontwikkeling

Je hebt een nieuw idee en daar is geld voor nodig. Het kan lastig zijn om hiervoor een geldverstrekker te vinden. Een bank of andere financier vindt het moeilijk om het risico in te schatten. Het nieuwe idee moet zich nog bewijzen en dat geeft een verhoogd risico. Hiervoor heeft de overheid enkele subsidieregelingen beschikbaar. Hierin kunnen wij je adviseren.

Bedrijfsovername

Een bedrijfsovername gaat meestal gepaard met een flinke investering. Hiervoor is over het algemeen een aanvullende financiering nodig. Naast de overname van de exploitatie, betaal je in de meeste gevallen ook voor goodwill, ook wel de meerwaarde van het bedrijf. De financieringsconsulent kan je adviseren over de waardering van een bedrijfsovername en zorgen voor een passende financiering.

error: Deze content mag niet gekopieerd of gedupliceerd worden.